O nas

Kaj delamo v našem podjetju?

Ustvarjalcem omogočamo, da svoje blockchain in programske ideje uresničijo z edinstvenim naborom veščin, izkušenj in neposrednih uporabniških izkušenj.

card image

Razvoj blockchain rešitev

Ne glede na to, ali želite razvoj pametnih pogodb, blockchain rešitev ali imate prelomno idejo, ki zahteva delovanje blockchaina, lahko naša izkušena ekipa za digitalne evidence ustvari rešitev za vas.

card image

Razvoj spletnih strani

Če potrebujete posebno funkcionalnost za svojo spletno stran ali iščete razvijalce za izdelavo zapletene aplikacije, ki bo delovala v brskalniku, imamo ekipo programerjev, ki vam lahko naredi po meri narejen izdelek.

card image

Razvoj aplikacij

Imamo večletne izkušnje z izgradnjo zelo kompleksnih in natančnih sistemov upravljanja za male podjetnike in srednje velika podjetja, za sisteme Windows, ki jih lahko prilagodimo vašim željam.

card image

Svetovanje

Ponosni smo na naše vrhunske svetovalne storitve, ki vam lahko pomagajo pri ustvarjanju digitalnih izdelkov. Našo edinstveno mrežo partnerjev in obstoječih projektov lahko izkoristite, da svoje ideje predstavite množicam.

Storitve

Ne glede na to, kako specifična je vaša zahteva, smo se v preteklosti verjetno z njo že srečali. Oglejte si naš pregled specializiranih storitev, da vidite, kaj lahko izdelamo za vas.

accordion switcher closed

Blockchain svetovanje

Ali potrebujete pomoč pri zagonu lastnega kriptožetona? Iščete informacije o tem, kako zgraditi, tržiti in upravljati svoj kripto projekt? Stopite v stik z nami in ponudili vam bomo odgovore, ki izhajajo iz lastnih bogatih izkušenj.

Imamo multidisciplinarno ekipo, ki ima izkušnje z gradnjo zalednih sistemov, ki temeljijo na vozliščih, z bazami podatkov in frontend razvijalci, ki lahko integrirajo katero koli funkcionalnost v vaš projekt z uporabo najnovejših tehnologij.

Naša nadarjena ekipa programskih inženirjev ima izkušnje z gradnjo aplikacij za Windows po meri v C#, ki so bile med drugim uporabljene za velike centre za shranjevanje, računovodska podjetja in zasebne klinike.

Povežemo vas z našimi blockchain inženirji, ki lahko zgradijo karkoli, od vseh vrst pametnih pogodb, sistemov navzkrižnih verig, personaliziranih botov do visoko specializiranih skript, da bi vašo blockchain idejo predstavili javnosti.

Naši Solidity inženirji vam lahko pomagajo oceniti varnost in zanesljivost vaše blockchain kode s prilagojenim pristopom, pri katerem se v vsaki vrstici vaše programske kode ne preverja le sintaktičnih napak, temveč tudi logično skladnost.

Ker smo že razvili in/ali upravljali številne projekte kriptovalut, imamo potrebna orodja in mrežo partnerjev, ki vam lahko pomagajo promovirati vaše podjetje in ga delijo s širšo kripto skupnostjo.

Projekti

Ekipa

Smo majhna in nadarjena ekipa z večletnimi izkušnjami na področju financ, računalniške programske opreme in projektnega vodenja.

O podjetju

Dekrypt d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo registrirana v Sloveniji na naslovu Mihalovec 69b, 8257 Dobova in registrsko številko 8782270000 ter davčno številko SI42649595.

Prosimo, uporabite spodnji kontaktni obrazec, da nam pošljete vaša vprašanja.

Kontaktirajte nas
company image

Kontaktirajte nas

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo ustvariti vaš naslednji sanjski projekt, ne glede na zahtevnost in obseg projekta.

back to top