O nas

Kaj ustvarjamo v našem podjetju?

Ustvarjalcem omogočamo, da uresničijo svoje digitalne in programske zamisli z edinstvenim naborom znanj in izkušenj s strankami iz prve roke.

card image

Razvoj digitalnih rešitev

Ne glede na to, ali iščete razvoj pametnih pogodb, digitalnih aplikacij ali pa imate revolucionarno idejo, ki za svoje delovanje potrebuje tehnologijo veriženja blokov, lahko naša izkušena ekipa ustvari rešitev za vas.

card image

Razvoj spletnih strani

Če za svojo spletno stran potrebujete posebno funkcionalnost ali iščete razvijalce za izdelavo kompleksne aplikacije na podlagi brskalnika, imamo ekipo programerjev, ki vam lahko zagotovijo izdelek po meri.

card image

Razvoj aplikacij

Imamo večletne izkušnje z izgradnjo zelo kompleksnih in obsežnih sistemov upravljanja za male podjetnike in srednje velika podjetja za sisteme Windows, ki jih lahko prilagodimo vašim željam.

card image

Svetovanje

Ponosni smo na naše vrhunske svetovalne storitve, ki vam lahko pomagajo pri ustvarjanju digitalnih izdelkov. Naša edinstvena mreža partnerjev in obstoječih projektov se lahko izkoristi za uresničitev vaših zamisli.

Storitve

Ne glede na to, kako specifična je vaša zahteva, smo jo verjetno že obravnavali. Oglejte si naš pregled storitev in se seznanite s tem, kaj lahko ustvarimo za vas.

accordion switcher closed

Digitalno svetovanje

Potrebujete pomoč pri ustvarjanju lastnega žetona? Iščete informacije o tem, kako zgraditi, tržiti in upravljati svoj kripto projekt? Stopite v stik z nami in zagotovili vam bomo odgovore, ki izhajajo iz naših bogatih izkušenj.

Imamo multidisciplinarno ekipo, ki ima izkušnje z izgradnjo zalednih sistemov na osnovi protokola Node s podatkovnimi zbirkami, in razvijalce sprednjega dela, ki lahko z uporabo najnovejših tehnologij v vaš projekt vključijo vse vrste funkcionalnosti.

Naša nadarjena ekipa inženirjev programske opreme ima izkušnje z izdelavo prilagojenih aplikacij Windows v jeziku C#, ki so se med drugim uporabljale v velikih skladiščnih centrih, računovodskih podjetjih in zasebnih klinikah.

Povežemo vas z našimi lastnimi blockchain inženirji, ki lahko zgradijo pametne pogodbe, medverižne sisteme, prilagojene programe in visoko specializirane skripte, da vašo blockchain idejo ponesejo množicam.

Naši Solidity inženirji vam lahko pomagajo oceniti varnost in zanesljivost vaše programske kode veriženja blokov s prilagojenim pristopom, pri katerem v vsaki vrstici vaše skripte ne bomo preverili le napak v sintaksi, temveč tudi logično skladnost.

Projekti

Ekipa

Smo majhna in nadarjena ekipa z večletnimi izkušnjami in znanjem s področja financ, programske opreme in projektnega menedžmenta.

O podjetju

Dekrypt d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo registrirana v Sloveniji na naslovu Mihalovec 69b, 8257 Dobova in matično številko 8782270000 ter davčno številko SI42649595.

Prosimo, uporabite spodnji kontaktni obrazec, da nam pošljete vaša vprašanja.

Kontaktirajte nas
company image

Kontaktirajte nas

Pošljite nam povpraševanje in pomagali vam bomo ustvariti vaš naslednji sanjski projekt, ne glede na zahtevnost in obseg vaše ideje.

back to top